Culinaire webinar 02.12.2021

Rarara met Zhara

Ben jij ook een culinaire liefhebber en verken je graag Zuiderse smaken en gerechten? Dan is deze webinar zeker iets voor jou! Aan de hand van 3 filmpjes toont Zahra Boufker ons hoe je twee Mediterrane gerechten kunt maken, een burek en kip tajine. Eerst gaan we met haar op stap om de ingrediënten te kopen en dan toont ze op haar eigen wijze hoe de gerechten worden klaargemaakt. Na de filmpjes is er tijd om haar vragen te stellen over de gerechten en de ingrediënten.

Heb je de smaak te pakken na de webinar? Spreek dan zeker in jouw Femma WV groep af om een kookworkshop te organiseren waarin je samen deze gerechten maakt.

Wie is Zahra?
Zahra Boufker is van Marokkaanse afkomst. Tijdens haar vele bezoeken aan Marokko begon haar enthousiasme voor alternatieve kookwijzen behoorlijk te borrelen. Sindsdien maakt Zahra naam als cateraar van Mediterraanse gerechten. In deze webinar neemt zij ons mee op een tocht van magische, Zuiderse smaken.

Wanneer?

Donderdag 02/12/2021

van 20u00 t/m 21u00

Inschrijven kan via deze link.

5 Replies to “Culinaire webinar 02.12.2021”

 1. Ik was ingeschreven maar heb jammer genoeg niet kunnen kijken. Kunnen we dit webinar nog ergens online terug bekijken?

  1. Hoi Lutgarde
   Als je op de deelnamelink klikt die je kreeg voor deelname zou je de replay ook kunnen bekijken.
   Groetjes
   Kristel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Please Wait