Maak de Frida van Fibre Mood

Hou jij van een klassiek ontwerp met een moderne twist? Dan is deze Frida bomberjas jou op het lijf geschreven. Deze jassen hadden ooit een militaire oorsprong, maar zijn nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Logisch, want het is de perfecte jas om op tal van manieren te stylen én ze houdt je lekker warm. Maak deze bomberjas in een funky of chuncky stof, zoals een wollen stof met luipaardprint of een teddystof. Frida bezorgt je zeker en vast een warm gevoel.

Er zijn veel stoffen die zich lenen tot het maken van de Frida bomberjas. Van een geweven wollen mantelstof tot een gebreide wollen (jacquard)tricot. Zelfs een sweaterstof, punta di roma, scuba of neopreen zijn goede alternatieven. Satijn, geborduurde stoffen, imitatieleer en vilt kunnen ook en zullen telkens voor een andere look zorgen. Maak de jas in een unistof voor een classy look of kies net een dierenprint of ruitjesmotief voor een trendy versie.

Frida voor €1

Je eigen Frida maken? Leden van Femma downloaden het Frida patroon voor € 1. Ga naar www.fibremoodshop.be en gebruik de code FemmaFrida bij het afrekenen. Veel naaiplezier !

Download de werkbeschrijving hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *