Doe de Femma vakantiechallenge

Zeven dagen lang organiseren we met Femma een vakantiechallenge! 

Hoe deelnemen?

Je kan deelnemen aan de challenges die wij elke dag vanaf zaterdag 25/07/2020 lanceren op de Facebook-pagina van Femmamaakthet, of je kan er natuurlijk zelf mee aan de slag gaan in je eigen groep!  

Hoe ga je te werk?  

  • Kies een periode waarin jij challenges wil lanceren.
  • Wij kiezen voor zeven opeenvolgende dagen, maar niets houd je tegen om hier je eigen twist aan te geven.  
  • Kies een kanaal waarop je de vakantiechallenge wil laten doorgaan. Dit kan digitaal of in levende lijve zijn. Digitaal.
  • Kies voor een plek waar jij en al je leden hun deelname vrij kunnen plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld op Instagram, waarbij je gebruik kan maken voor eenzelfde hashtag gedurende de hele wedstrijd, zoals #femmavakantiechallenge en eventueel ook een dagelijkse hashtag om de specifieke challenge aan te duiden. Heeft je groep een eigen Facebook-pagina of een besloten Facebook-groep waar je leden ook deel van uitmaken, dan kan dit ook jullie challenge-plek zijn. Je post elke dag de nieuwe challenge en laat hen hun deelname posten in de bijbehorende reacties. 

Hou je het liever helemaal “onder jullie”, dan kan een whatsapp-groep ook een leuke optie zijn.

In levende lijve : “Liever weg van de digitale wereld? “

Hier vind je een net-niet kant-en-klare versie van de Femma vakantiechallenge, die je kan printen en zo aan de leden kan bezorgen. 

  • Bij versie 1 zijn de challenges al ingevuld, bij de tweede nog niet, zodat jij ze zelf kan bepalen
  • Bepaal wat jullie verzamelpunt is voor de deelnamebriefjes. Dit kan iemands brievenbus zijn, of een soort doos die je op een centraal punt (bijvoorbeeld in de plaatselijke krantenwinkel, bakker, café) zet. 
  • Deelnemen kan dan door wat jij gedaan hebt voor de challenge op een briefje te schrijven/ te tekenen/… en dit te deponeren in de afgesproken bus/doos. 

Na de vakantie halen we samen alle briefjes eruit en bekijken deze. Bij beide versies dien je wel de data aan te vullen waarop jullie de challenge laten doorgaan en het adres van het verzamelpunt. 

Download hier de handleiding.

Download hier de challenges om digitaal te posten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *