Kaarten met boeketten vol hoop

Gingen jullie al aan de slag met de kaartjes op de achtercover van het januari nummer van ons magazine?
Hoopgevende woorden,beelden, teksten, wensen, … kunnen wonderen doen. Iets wat we in 2021, na het moeilijke Coronajaar 2020, met zijn allen nodig hebben.

De kunstenares Tiffany Van Esch – artiestennaam Tif – creëerde daarom speciaal 4 kaarten die deze boodschap van HOOP helpen doorgeven.
De kaarten bieden een overvloed aan bloemen die wereldwijd symbool staan voor hoop: anjers, korenbloemen, kerselaar, vergeet-me-nietjes, klaprozen, lelie, gaspeldoorn, petunia’s, mannentrouw en een Ster van Bethlehem. De bloemen zijn telkens in een compositie rond een licht-gevende kring getekend.

#kaartenvanhoop
Een visuele weergave voor het blijven zien van het licht aan het einde van de tunnel en om zo de moed op verbetering te blijven houden. Deze kaarten krijg jij in deze editie om verschillende redenen. Ten eerste omdat we je willen blij maken met mooie beelden. Want daar kikkert iedereen van
op in deze moeilijke tijden. Maar hoop is een ook boodschap die gedeeld mag worden. Vandaar dat we jou daarnaast willen vragen om mee te doen met (een hopelijk gigantische) kettingboodschap van HOOP!

Hoe ga je ermee aan de slag?

Dat vertelt Tif jullie graag zelf.

Download hier het artikel en info.

Download hier de pdf met extra kaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *