Pyrografie

Ben je op zoek naar een trendy creatieve workshop, dan is deze activiteit een echte aanrader!

Pyrografie of houtbranden is een kunstvorm waarbij je hout of kurk met een hittebron bewerkt. Je brandt d.m.v. een pyrografiepen een tekening of tekst in het hout. Je kan dit doen op verschillende houtsoorten, faux-leather en leder.
Van labeltjes tot vogelhuisjes versieren tot borrelplankjes of muurdecoraties… Zoveel mogelijkheden, zoveel creatief plezier.

Tijdens de workshop leer je de basis van het houtbranden.
Houtbranden (pyrografie) is een eenvoudige techniek om mooie en gepersonaliseerde dingen te maken. Voor het houtbranden, of tekenen met vuur hoef je geen tekentalent te zijn. We leren hoe je makkelijk een sjabloon overbrengt op het hout.

In De Academie wordt de workshop voorgedaan en uitgelegd zodat een vrijwilliger of lid uit jullie groep hiermee aan de slag kan gaan. Ook geven we jullie graag tips mee hoe je achteraf nog leuke workshops kan doen met dit pakket.

Om het gemakkelijk te maken voorzien we voor deze workshop een pakket. Het pakket bestaat uit het pyrografietoestel met 5 brandpunten, verschillende houten stukken. Achteraf kan je het pakket tot 4 weken voor de aanvang van een workshop aanvragen bij de Femma boetiek. Het pakket zal vanaf januari 2022 in onze boetiek terug te vinden zijn.

DIY-pakket Pyrografie – Product – Femma

DIY-pakket Pyrografie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Please Wait