Laatste nieuws over de Academie

Belangrijk bericht over De Academie! 

We horen en lezen allemaal dat het niet echt de goede kant uitgaat met de coronacijfers. Om het tij te keren heeft de regering vorige week voor Vlaanderen een aantal maatregelen genomen, zoals het gebruik van het mondmasker en het Covid Save Ticket. Groepsactiviteiten kunnen blijven doorgaan en jullie kunnen elkaar blijven ontmoeten.

Maar grote groepen vrouwen van verschillende gemeenten samenbrengen in binnenruimtes, carpoolen of het openbaar vervoer nemen om daar te geraken, … past niet helemaal in de huidige coronacontext. Wij blijven voorzichtig. Daarom besliste de algemene directie en de verantwoordelijke beroepskrachten van Femma WV om De Academies van het najaar te annuleren en te verschuiven naar het voorjaar van 2022. 

De Academies van november en december gaan dus NIET door!

Maar uitstel is geen afstel! Er zijn al heel wat enthousiaste vrijwilligers en leden ingeschreven en wellicht zijn er nog velen aan het overwegen om dit ook te doen. We laten jullie niet in de steek, maar verhuizen de opleidingen naar een latere datum in het vroege voorjaar. Waar en wanneer laten we jullie tijdig weten!

De link naar het inschrijvingsformulier voor De Academie werkt voorlopig niet (je doet dus niets verkeerd als het inschrijvingsformulier niet verschijnt). Inschrijven is opnieuw mogelijk zodra de nieuwe data bekend zijn. We houden jullie op de hoogte!

Wat met de planning? Kunnen de workshops uit De Academie al opgenomen worden in jullie programma 2022?

Jullie kunnen met een gerust hart de workshops uit De Academie opnemen in jullie programma 2022 maar dan wel na 2 april 2022! Ook het registreren is geen probleem, de sjablonen voor de workshops zijn beschikbaar.

De pakketten voor de workshops uit De Academie blijven ook beschikbaar vanaf januari 2022!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *