Wrap it

Met dank aan ‘Femma Brussel kookt‘ om dit lekkere recept door te sturen.

Wat heb je nodig? 

  • 1 dikke ui 
  • 1 rode paprika 
  • 250 g champignons 
  • 1 dubbele kipfilet 
  • 1 pakje taco- of fajitakruiden  
  • 1 dl heet water 
  • Paprikapoeder 
  • Peper, zout 
  • 8 tortilla’s (zachte) 
  • 1 ei 
  • Paneermeel 
  • Olie 

Hoe begin je eraan? 

  1. Snijd de kipfilet in reepjes en kruid met zout, peper en paprikapoeder. 
  2. Week de taco- of fajitakruiden in het hete water en laat 10min rusten. 
  3. Verhit olie in een wokpan en roerbak de reepjes kip. 
  4. Voeg er de taco- of fajitkruiden toe en roer alles goed door elkaar. 
  5. Snijd de champignons, paprika en ui in kleine blokjes.  
  6. Voeg ze bij de  kip en roerbak tot de groenten beetgaar zijn.. 
  7. Lepel wat van de kip-groentemengeling op een tortilla en rol ze voorzichtig op. 
  8. Klop het ei los met een lepel water. 
  9. Bestrijk de rand van de rol met wat ei, zodat de wrap dicht blijft. 
  10. Rol de wraps door het ei en vervolgens door het paneermeel. 
  11. Bak de wraps goudbruin in een pan met olie. 
  12. Snijd de wraps in schuine stukken en serveer ze. 
  13. Smakelijk 

Download hier de fiche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *