Koken met producten van eigen bodem

In deze workshop maken we lekkere en fijne gerechten met producten van eigen bodem en met veel aandacht voor de presentatie. De recepten variëren op aanvraag van feestmenu’s, zomerse buffetten, mix van aperitiefhapjes tot veel meer. Elke deelnemer krijg een goed uitgeschreven recept. Er worden variaties op de ingrediënten aangeboden zodat er met de recepten gespeeld kan worden.

Contactgegevens lesgever

Kristien Meulebrouck

0484 215587

Kristien.meulebrouck@telenet.be

Brugge Sint Andries

Praktische info

Prijs: 65 € + kilometervergoeding

Duur workshop: 3 uren

Aantal deelnemers:  maximum 20

Regio: Brugge, Kust, Maldegem en omgeving Hansbeke

Extra

De organiserende groep zorgt voor een keuken en kookmateriaal.

De lesgever bezorgt de groep een lijst met de ingrediënten.

Wil je deze workshop graag volgen in jouw buurt?

Je vindt de geplande activiteiten in je buurt via onze activiteitenzoeker.

Ben je vrijwilliger en wil je deze activiteit organiseren voor je groep?

Je neemt rechtstreeks contact op met de lesgever om de nodige afspraken te maken. Dit is een workshop zonder tussenkomst van Femma nationaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *