Koken met kruiden

Koken met kruiden, het geeft net dat tikkeltje meer aan je gerecht. Maar hoe weet je of het kruid wel bij jouw gerecht past?

Kijk alvast op de fiche ‘Je eigen kruidentuintje’

Bananenamandelshake met citroenmelisse

Wat heb je nodig?
  • 2 eetlepels amandelschilfers
  • 1/2 banaan
  • 1 eetlepel limoensap
  • 2 dl koude melk
  • 1 bolletje vanilleijs
  • 2 toefjes citroenmelisse

Zo maak je het

  1. Doe het amandelschilfers, de banaan en het limoensap in een hoge mengbeker en pureer dit met behulp van de staafmixer.
  2. Voeg de melk toe en klop de shake met een staafmixer schuimig.
  3. Voeg een bolletje vanilleijs toe.
  4. Serveer direct en garneer met citroenmelisse.

Ontdek en download hier nog meer recepten met kruiden.

One Reply to “Koken met kruiden”

  1. Ik bereidde vandaag de saltimbocca alla romana: het was overheerlijk én snel klaar. Ik serveer het zeker nog een keer! Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *