Chocolade pleziertjes

Ben jij ook zo’n fan van chocolade? Dan zijn de Biscotti met chocolade, Kirshtaart en ‘flourless’ chocoladetaart echt iets voor jou?

Wat heb je nodig?

Biscotti met chocolade

  • 200 g bloem
  • 125 g kristalsuiker
  • 2 eieren
  • 75 g volledige amandelen
  • 75 g pure chocolade
  • 1 vanillestokje
  • snuifje zout

Hoe begin je eraan?

Doe de bloem, suiker, eieren en amandelen in een kom. Hak de chocolade fijn en voeg toe. Schraap het vanille-stokje leeg en voeg het vanillemerg toe.

Voeg het zout toe, roer alles goed door en kneed verder met de handen. Maak 2 lange rollen van het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

Bak 30 minuten in een voorverwarmde oven van 160 °C. Haal uit de oven en snijd ze schuin in stukken van 2 tot 3 cm. Laat volledig afkoelen alvorens te serveren. 

Download hier de handleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *