45 wandel-en fietsroutes in heel België van ons voor jou!

In 2021 bundelden Pasar en Femma deze 45 routes voor een ontspannende vakantie. Je kan ermee op wandel- of fietstocht in elke provincie van het land. Variatie troef! Combineer deze wandel- of fietsroutes met een stadsbezoek en maak er zo een groepsuitstap van.

Langs natuurreservaten in de Rupelstreek, fietsen in het land van de Rode Ridder tot wandelen rond het Schulensmeer in Herk-de-Stad. Femma en Pasar zorgen voor jou deze zomer en bundelden samen 45 wandel-en fietsroutes voor jou, om alleen, met je gezin of met je bubbelvriendinnen te doen. Geniet ervan!


Je kan alle 45 routes hier downloaden

Meer zomertips nodig? Check de actuele agenda online. De meest actuele stand van zaken vind je steeds online op www.pasar.be/activiteiten en kom gedurende de zomervakantie ook eens kijken op Femma Maakt Het voor heel wat fiets-en wandeltips om alleen, in groep of met je bubbelvriend(inn)en te doen.

Pasar, tijdelijk extra voordelig en met nog meer dichtbij-tips

Pasar staat de komende maanden boordevol tips voor uitstapjes maar ook wandel-, fiets- en kampeerreportages in eigen land. Teken nu in en krijg 6 magazines voor slechts 30 euro. Bestel via www.pasar.be/dichtbij. Een ideaal cadeau voor jezelf of iemand anders.

Leuke tip!
Stuur een pakje tijd!

Pasar ontwikkelde een digitaal pakje tijd dat je kan sturen naar iemand met wie je verloren ‘lockdowntijd’ wil inhalen. Verstuur het naar vrienden, familie, kennis en collega’s die je momenteel moet missen. Verras hen met een leuk gepersonaliseerd kaartje. Maak je keuze op www.pakjetijd.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Please reload

Please Wait